Известие

Collapse
No announcement yet.

engleeyes

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• engleeyes

въпроса ми е дали има такива фарове за алфа 145 питам понеже до ся не сам виждал такива

имаше една тема как да се направят обикновените на angle eyes но и аз не съм виждал 145/6 със такива фарове
    sigpic

Comment

напиши си тематата на български защото не всеке знае че искаш ангелски очи!!!

Comment

То на готово и баба може . Айде запретвайте ръкави някое друго ключе и отверка и за има няма 10 лв си оше 10 за силикон за затвяряне на фаровете сте готови.
        http://www.freecarkits.com/angeleyes.htm
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

на тез фарове с тез лупи малко смешно ша изглежда... да не казвам отвратително... но на една 156-ца по друго ша седят...
          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

брее да зема да се опретна да вида ко ще стане ли ..... на практикера дали има такива пръчки пластмасови
            Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
            Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
            Alfa Romeo 145 1.4 16v
            BMW 520i E39

Comment

тва са пръчки от онея за алуминиевите щори, дето се въртят за да се затворят щорите, сещате ли се... има ги при дограм-джиите 100%
              Alfa Romeo 145 1,6 TS 16V 1999 с нова ламбда сонда (дано не е напразно)

Comment

Има такива пръчки и в Прктикер и в Бриколаж, единствената забележка е, че са с кръгло сечение, а не шестоъгълни. Аз лично съм се заигравал веднъж да правя такива световоди и може да се каже че става... Идеята беше да се очертае светещ кръг около лещата, но на нашите фарове стъклата са с оребрения и не си личи особено като сложиш такива атрибути.

AR 145 QV '97

Comment

Working...
                X